Certificering

Lean Six Sigma Black Belt certificering

Na onze opleiding of e-learning leg je het officiële CLSSC examen af. Als je het examen succesvol afrondt, dan ontvang je een internationaal erkend certificaat dat niet verloopt. Daarnaast word je opgenomen in de database van ILSSI (International Lean Six Sigma Institute).

Internationale partners

Het internationaal erkende certificaat wordt mogelijk gemaakt door onze internationale partners van het CLSSC (Certified Lean Six Sigma Consultant) en ILSSI. Cursisten van 5ST3PS leggen het officiële examen van CLSSC af. Dit examen bestaat uit vijf open vragen. De examenkandidaat moet 4 vragen met minstens 67 % goed en 1 vraag met minstens 50 % goed beantwoorden om te slagen. Op deze manier weet je zeker dat een geslaagde kandidaat alle stof op een voldoende niveau beheerst. Tijdens de opleidingen van 5ST3PS bereiden we kandidaten uiteraard goed voor op het examen.

CLSSC certified lean six sigma consultant

Het examen wordt nagekeken door onze partners van ILSSI (International Lean Six Sigma Institute). Als je slaagt voor het examen, word je opgenomen in de database van ILSSI. Je kan dan dus altijd aantonen dat je een certificaat hebt behaald dat wordt erkend door een internationaal gerenommeerde organisatie.

Internationale accreditaties

We zijn volledig geaccrediteerd voor Lean door het Lean Competency System (LCS). Ook voor Six Sigma zijn wij volledig geaccrediteerd door The Council for Six Sigma Certification (CSSC). Dit betekent dat onze opleidingen aan de internationale standaarden voldoen. LCS en CSSC zijn internationale en onafhankelijke organisaties die objectieve standaarden hanteren.

Behaal jouw Lean Six Sigma Black Belt certificaat

Ook jij kan een Lean Six Sigma Black Belt certificaat behalen. Onze klassikale opleiding of e-learning bereidt jou voor op het officiële examen. Na succesvolle afronding van het examen, ontvang je jouw certificaat en word je opgenomen in de database van ILLSI.

Meer informatie over de klassikale opleiding

Meer informatie over de e-learning