Lean Six Sigma Black Belt opleiding

Lean Six Sigma Black Belt training

De Lean Six Sigma Black Belt opleiding bestaat uit 10 cursusdagen en een examen. Als je het examen succesvol afrondt, ontvang je een internationaal erkend certificaat. De opleiding inclusief examen, cursusboek en catering, kost in totaal € 4350,- (ex. BTW). De eerstvolgende startdatum kan je vinden in onze trainingskalender.

Schrijf je in!

Wat leer ik tijdens de Lean Six Sigma Black Belt opleiding?

De Lean Six Sigma Black Belt leert om complexe problemen en processen te doorgronden. Je haalt grondoorzaken van meervoudige problematiek boven tafel. Dit stelt jou in staat om verschillende afdelingen te overzien en Green Belts te begeleiden. Je ziet hoe het proces van de ene afdeling invloed heeft op het proces van de andere afdeling.

Een Black Belt is in staat om een cultuur van continu verbeteren neer te zetten in een organisatie. Hierbij leer je om weerstand te overwinnen en medewerkers te motiveren. Op het gebied van Six Sigma leer je geavanceerde technieken waarmee je voorspellingen kan doen op basis van data.

De Black Belt opereert op strategisch niveau. Je bent de schakel tussen de Green Belts op de werkvloer aan de ene kant en het management aan de andere kant. Daarom besteden we tijdens de opleiding ook veel aandacht aan het stellen van doelen en een visie voor de langere termijn.

Inschrijven

Lean Six Sigma Black Belt cursus

Waarom kies je voor 5ST3PS?

De belangrijkste redenen om voor 5ST3PS te kiezen:

  • Praktijkgerichte opleiding zodat je de stof direct kunt toepassen in jouw organisatie;
  • Enthousiaste en inspirerende docenten met jarenlange ervaring in de praktijk;
  • Kleinschalige trainingen (max. 8 deelnemers) voor maximale interactie en persoonlijke aandacht;
  • Als je slaagt voor het officiële examen ontvang je een internationaal erkend certificaat dat niet verloopt;
  • Goedkope opleiding voor € 4350,- (ex. BTW).

Voor de prijs van € 4350,- (ex. BTW) krijg je 10 verzorgde cursusdagen, catering, een boek over Lean Six Sigma en een voucher voor het examen. We bereiden je goed voor op het officiële examen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De eerstvolgende startdatum is te vinden in onze trainingskalender. Je kan de opleiding volgen in Rotterdam, Utrecht of online.

Heb je nog vragen over de opleiding? Vraag dan een gratis brochure aan of neem contact op met onze leeradviseur via leeradviseur@5st3ps.nl of 010-8468990.

Schrijf je in voor de opleiding

Lean Six Sigma Black Belt opleiding

De cursisten zijn bezig met een simulatie.