Lean Six Sigma Black Belt zelfstudie

Lean Six Sigma Black Belt zelfstudie

Ook voor Lean Six Sigma Black Belt zelfstudie ben je bij ons aan het juiste adres. Onze e-learning is didactisch onderlegd en bevat alle stof die je nodig hebt om het examen succesvol af te leggen. De e-learning is volledig Nederlandstalig en bestaat uit korte modules. Leer waar en wanneer jij wilt.

Uiteraard is de e-learning goedkoper dan de klassikale opleiding: voor € 1599,- (ex. BTW) volg je de e-learning en krijg je een voucher voor het officiële examen. Als je slaagt voor het examen, krijg je een internationaal erkend certificaat.

Brochure aanvragen

Inschrijven

Premium

Als je een e-learning volgt, zit je nog wel eens met vragen over de stof. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij ook een premium e-learning in de aanbieding. Bij de premium e-learning is een Master Black Belt bereikbaar per mail en telefoon als jouw persoonlijke coach. Je kan vragen over de stof en het toepassen daarvan stellen aan jouw persoonlijke coach.

Bovendien volg je ook nog 4 live online trainingen (Virtual Classrooms) verzorgd door een Master Black Belt. Tijdens de Virtual Classrooms bespreekt de docent de stof en kan je jouw vragen stellen. Zo komt de stof meer tot leven. We waarborgen de kwaliteit van de Virtual Classrooms door een maximum aantal van 8 deelnemers te hanteren per online training. Een Virtual Classroom duurt 4 uur dus bij de Lean Six Sigma Black Belt premium e-learning krijg je in totaal 16 uur live online trainingen in de vorm van Virtual Classrooms.

Een Lean Six Sigma Black Belt premium e-learning volg je al voor € 2199,- (ex. BTW). Dit bedrag is inclusief de e-learning, een voucher voor het examen, een persoonlijke coach en deelname aan 4 Virtual Classrooms.

Brochure aanvragen

Inschrijven

Zelfstudie Lean Six Sigma Black Belt

Lean Six Sigma Black Belt zelfstudie of een klassikale opleiding?

Met een e-learning bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Je kan leren vanuit huis, kantoor of zelfs in de trein. Door de korte modules van onze e-learning is het makkelijk om de e-learning tussendoor te doen. De e-learning is goedkoper dan de klassikale opleiding en je legt hetzelfde examen af. Als je slaagt voor het examen, dan ontvang je ook hetzelfde internationaal erkende certificaat. Meer informatie over de e-learning.

Bij de klassikale opleiding volg je elke week een training. Na 10 weken ben je klaar met de opleiding en ga je je voorbereiden op het examen. Voordeel van de klassikale opleiding is dat je een vast ritme hebt met elke week een training op een vaste dag. Daarnaast heb je meer contacturen met de docent en medestudenten. Meer informatie over de klassikale opleiding.

Lean Six Sigma Black Belt elearning